Verwijzing naar het nieuwe forum

Verwijzing naar het nieuwe forum

Postby administrator » Sat 25 Mar 2017 23:03

Beste forumgebruikers, de afgelopen weken zijn jullie stukje bij beetje op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen omtrent het vernieuwde forum. Hoewel dit forum nog prima werkt gaan de ontwikkelingen door, met name voor de toepasbaarheid van fora op mobiele apparaten. Om die groep gebruikers beter van dienst te kunnen zijn was het noodzakelijk om te gaan vernieuwen.

Op dit moment is het vernieuwde forum klaar om gebruikt te worden en daarom wil ik jullie uitnodigen om je daar opnieuw in te schrijven (voor zover je dit nog niet gedaan hebt) en gezellig te discussiëren over Aflevering 8. Je kunt gewoon je eigen gebruikersnaam (nickname) gebruiken.
Hieronder de link naar het vernieuwde forum:

http://www.bzvfanforum.nl/newsite/index ... index.html

Dit forum blijft voorlopig nog zichtbaar maar een aantal onderwerpen zullen gesloten worden, w.o. deze. De afleveringen tot Aflevering 8 blijven voorlopig open voor gebruik.

Als je vragen of moeilijkheden hebt over je account dan kun je gebruik maken van het gastgebruik op het vernieuwde forum. Deze is opengesteld bij Aflevering 8. Je kunt natuurlijk ook de e-mailbutton gebruiken.
administrator
Site Admin
 
Posts: 166
Joined: Thu 21 Aug 2014 20:38

Return to Aflevering 8: Verwijzing naar het nieuwe forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron